Bazos.cz - Inzerce, inzeráty
... bazar pro každého
Co: Lokalita: Okolí: km Cena od: - do:
Hlavní stránka > Auto > Příslušenství > Inzerát č. 187385898

Sada klaksonu

- [23.6. 2024]
Smazat/ Upravit/ Topovat

Sada klaksonu - 1
Sada klaksonu - 2
150DB sada klaksonů: Naše sada klaksonů poskytuje robustní 150dB zvuk se silnou penetrací. Ideální pro jízdy na dlouhé vzdálenosti, ostré zatáčky a nepříznivé povětrnostní podmínky. Účinně varuje auta, chodce a zvířata. Sada klaksonu elektrického vlaku obsahuje 4 klaksony pro trubku, elektromagnetický ventil, nádrž o objemu 0,8 galonu, kompresor a potrubí. (Poznámka: Vypínač a kabel nejsou součástí dodávky.)
Vzduchový kompresor 90-120 psi: Kompresor pracuje v rozsahu 90-120 psi s citlivým měřidlem pro monitorování tlaku v reálném čase. Automaticky se nafoukne pod 90 psi a zastaví se nad 120 psi, aby se zabránilo přetlaku. Nádrž udržuje optimální tlak vzduchu, vylepšený pojistkami pro ochranu kompresoru a vypouštěcí zátkou pro snadné vypouštění vody.
Silná vzduchotěsnost: Souprava klaksonu pro nákladní vozidla je vyrobena z vysoce odolné slitiny zinku a oceli s antikorozním povlakem. Sada klaksonu nákladního vlaku je odolná proti korozi, nárazu a opotřebení. Vzduchový kompresor se vyznačuje netěsnou strukturou a pevně svařenou vzduchovou nádrží, aby se minimalizovalo riziko úniku.
Absorpce otřesů a odolnost proti vysokým teplotám: Sada 4 klaksonů obsahuje tlustý pryžový polštář pro snížení hluku a zvýšenou stabilitu při instalaci mezi nádrž a dno vozidla. Plynové potrubí PA odolává teplotám až 120 ℃ a motor je vybaven ochranou proti přetížení s regulací teploty 100 ℃, která zajišťuje bezpečný provoz v různých povětrnostních a silničních podmínkách.
Univerzální 12V kompatibilita: Naše sada klaksonu je navržena pro jakékoli vozidlo s 12V bateriovým systémem, takže je vhodná pro nákladní automobily, SUV, výletní lodě a další. Jeho univerzální kompatibilita zajišťuje snadné použití bez obav z nekompatibility.

Jméno:

P

Telefon:

702... zobraz číslo

Lokalita:Mapa278 01 Mělník

Vidělo:

41 lidí

Cena:

1 000 Kč
Uživatel
Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
OblíbenéPřidat do oblíbených
SpamOznačit špatný inzerát
Chybná kategorieOznačit chybnou kategorii inzerátu
TiskVytisknout inzerát
FacebookSdílejte na Facebooku
MailDoporučit kamarádovi
PodobnéVyhledat podobné inzeráty

Kontaktovat inzerenta emailem

Kontaktovat emailem může pouze ověřený uživatel.
Ověření je zdarma.

Vaše telefonní číslo *





©2024 Bazoš - Inzerce, Bazar Příslušenství
Nápověda, Dotazy, Hodnocení, Kontakt, Reklama, Podmínky, Ochrana údajů, RSS,

Inzeráty Auto celkem: 394584, za 24 hodin: 21615

Mapa kategorií, Nejvyhledávanější výrazy
Země: Česká republika, Slovensko, Polsko, Rakousko